SEO

For mange virksomheder er SEO en ukendt størrelse, hvor det er svært at se resultater, hvilket kan fremkalde dårlige minder. Hos SearchZoo har vi derfor fokus på at involvere dig i processen, når vi styrker din hjemmeside, og sørger for, at du bliver synlig for på de relevante søgeord.

Type: Organisk trafik

For: Små og mellemstore virksomheder

Tidsramme: +3 måneder

Se vores andre services

Få analyseret din hjemmeside

Vi sætter os hver fredag og manuelt analyserer hjemmesider – gratis og uforpligtende 

Bliv mere synlig på relevante søgninger

Med SEO (søgemaskineoptimering) sørger vi for, at din hjemmeside bliver mere synlig på Google ved søgninger på de helt rigtige og relevante, ord. Det vil sige, at din hjemmesides synlighed på Google øges ved, at vi styrker din hjemmeside. 

Googles rangering sætter dagsordenen

Google kigger på mange forskellige faktorer, når de bedømmer din hjemmeside. Nogle ting har ikke relevans for netop din side og visse ting er svære at optimere yderligere. Jo mere du gør, jo bedre er det. 

En af de vigtigste faktorer for Google, når de vurderer din hjemmeside er, at den er troværdig, relevant og værdiskabende. Vi kigger derfor på din hjemmeside og vurderer, hvad der kan optimeres, og hvad vi skal gøre, for at din hjemmeside vurderes højt.

I takt med den teknologiske udvikling har Googles vurderingskriterier ændret sig. Hjemmesider bliver nu bedømt på en række andre parametre end de blev tidligere. Forbrugeren og kunden er kommet i højsædet hos Google, hvorfor det er vigtigt, at skræddersyet dit produkt til dem og deres tendenser. 

Der ses en stigende tendens til at din hjemmeside skal være responsiv med tablets og mobiler, da brugerne bruger dem i langt større grad til at søge. Derudover straffer Google en række ting, som vi går ind og finder og retter på jeres hjemmeside. Den vurderes på den måde bedre af Google og bliver mere synlig for brugeren.

Forstå din kunde for at skabe værdi og styrke din side

I sidste ende gør vi alt for, at din hjemmeside fremstår så stærk og værdiskabende som overhovedet muligt. Det gør vi ved at få en bedre forståelse af, hvem din kunde er, og hvordan købsrejsen ser ud. Uden forståelse for denne kan din hjemmeside ikke SEO-optimeres, og du vil ikke kunne nå ud til de rigtige brugere.

Sådan får du succes med SEO

Flere topplaceringer

Mere organisk trafik

Flere henvendelser

Mere salg

  • Søgeadfærd og købsrejse

Forståelsen for dine kunders søgeadfærd og købsrejse er alfa og omega. Den er nødvendig for at forstå, hvordan vi bedst muligt styrker din hjemmeside. Det er nemlig den info, der gør, at vi forstår søgehensigten, og hvordan vi når ud til dem.

Alt efter hvilket produkt eller service, du tilbyder, vil søgeadfærd og købsrejsen være forskellig. Det er netop her, vi rammer de rigtige kunder, og det er derfor vigtigt for resultatet i sidste ende.

  • Teknisk SEO / HTML

For at optimere din hjemmeside, er der mange tekniske ting, der skal være på plads. Det kan være ting, som du slet ikke er opmærksom på er galt.

Nogle af de ting, vi går ind og kigger på på din hjemmeside kan være duplikeret indhold, URL, hastighed og kodning. Disse er nemlig baggrunde for, at din hjemmeside ikke vurderes højt af Google eller brugere.

  • Søgeordsanalyse

En god SEO strategi kræver en god søgeordsanalyse. Det betyder en forståelse for brugerne og markedet.

Søgeordsanalyse (keyword analyse) handler om forståelsen af dine brugere og deres kunderejse. Hvad er tanken bag søgninger eller eventuelle køb, og hvad søger de på herefter? Det er er nogle af de ting, vi overvejer, som i sidste ende ligger til grund for en god SEO strategi.

  • SEO analyse

Hvad enten du ønsker et overblik over de nødvendige ændringer eller er afklaret med, at vi skal hjælpe dig, foretager vi en SEO analyse af din hjemmeside.

SEO analysen er en analyse af, hvad der bør ændres eller implementeres for, at vi kan gøre vores job, eller som du selv kan gøre for at styrke din hjemmeside. Det er både tekniske- og ikke-tekniske anbefalinger med dine mål, marked og kunder i mente.

  • Strategi

En god SEO-strategi er fundamentet for optimeringen af din hjemmeside.

Vi tilrettelægger en god SEO-strategi for bedst at kunne optimere din hjemmeside. Denne vil være tilpasset dit marked (markedsanalyse) og kunder (søgeordsanalyse), som gør, at vi kan finde kreative løsninger, der styrker din hjemmeside og gør den bedre end dine konkurrenters.

  • Linkbuilding

Linkbuilding er i bund og grund et link på andres hjemmesider til din, som fungerer som en digital anbefaling.

Vi snakker med hjemmesider, som er blevet vurderet højt om, at de skal tilføje et link på deres hjemmeside, som går til jeres. På den måde styrkes din hjemmeside og øger trafik, da andre nu også anbefaler siden og siger, at de også tror på jeres vision. 

Hør nærmere

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine behov

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu

Få vores bedste tips til online marketing

Modtag nogle af de bedste nyheder og tips indenfor SEO, CRO og content marketing.

Vi spammer dig ikke, men sender kun de allervigtigste og mest relevante nyheder, så du kan være opdateret på de nyeste trends.