Google Ads

Type: Betalt trafik

For: Små og mellemstore virksomheder

Tidsramme: Efter aftale

Se vores andre services

Få analyseret din hjemmeside

Vi sætter os hver fredag og manuelt analyserer hjemmesider – gratis og uforpligtende 

Når dit behov for synlighed er akut

Med Google Ads kan du nemt promovere din virksomhed, et nyt produkt/service eller udsalg på bestemte varer. Det kan også være, at du ønsker mere trafik og konvertering til hjemmesiden. Alt efter hvad hensigten med Google Ads er, skræddersyr vi strategien. 

Søgemaskineoptimering og content marketing er nogle af de mest økonomisk effektive metoder at skalere på den lange bane. Det kræver dog en portion tålmodighed. Google Ads står her i kontrast.

Det er nemt at komme i gang med Google Ads, og hvis du gør det ordentligt, kan du hurtigt se resultater. Du skal dog betale et beløb hver gang en person, klikker på dine annoncer.

En datadrevet tilgang til Google Ads

Vi arbejder med dine annoncer i datadrevevne programmer, så vi får de helt rigtige resultater. Sammen fastsætter vi et budget, finder de rigtige søgeord og opretter dine annoncer. Vi målretter desuden annoncerne, så vi rammer de personer, som aktivt søger efter de produkter og services, som du tilbyder.

Google bruger en maskinlæringsmodel, der med udgangspunkt i den indsamlede data foreslår, hvordan dine annoncer skal sammensættes. Det gør, at vi som bureau kan bruge mindre tid på at administration, og i stedet kan fokusere på at forbedre effektiviteten.

360 graders løsning, der sikrer dig konverteringer

Det er ikke nok, at dine annoncer bliver vist for en person, der klikker sig ind på din hjemmeside. Målet er at de skal foretage et køb, booke et møde eller udfylde en kontaktformular. De skal konvertere.

Med en omstrukturering af indholdet på din hjemmeside sørger vi for, at de også kommer ind på den rigtige side. Vi matcher din målgruppes søgehensigt med den information, som de møder på din hjemmeside. Når det lykkedes opnår vi 360 graders løsningen, hvor vi får kunderne til at konvertere og ikke bare besøge din hjemmeside.

  • Annonceplacering

På Søgenetværket vises dine annoncer, når personer søger på søgeord på Google og søgepartnerwebsites. På Displaynetværket vises dine annoncer på relevante sider overalt på nettet. 

Vi sørger for, at annoncerne kun kommer frem på de søgninger, som giver mening for dig og dine kunder. Det betyder, at du kommer ud til de personer, som mest sandsynligt interesserer sig for dine produkter og services.

  • Annonceformat

Annonceformatet afhænger af den type kampagne, som vi kører. 

Vi arbejder med tekstannoncer, billedannoncer og opkaldsannoncer og responsive annoncer. Udgangspunktet tages altid i din målgruppe. Nogle annoncetyper vises kun annoncer på mobile enheder, f.eks. opkaldsannoncer, og den vil derfor kun bruges, hvor det giver mening.

  • Målretning

Med målretning efter din målgruppe sikrer vi os, at det kun er de helt rigtige personer, der ser dine annoncer. 

Vi målretter og afgrænser efter geografi, køn, alder, sprog og mere. Samtidigt kan vi målrette efter både desktop, mobil, operativsystem eller mobilselskab. Der er mange muligheder. Vi sørger for, at vælge de helt rigtige, så dine annoncer performer bedst muligt. 

  • Konkurrentanalyse

Via ‘Rapporten Auktionsindsigt for søgekampagner’ sammenligner vi, hvordan dine annoncer performer, sammenlignet med dine konkurrenters. 

Ud fra oplysninger om eksponeringsandel, gennemsnitlige positioner, overlapningsrate og mere, træffer vi strategiske beslutninger. På den måde optimerer vi løbende.

  • Intelligente kampagner

Via Smart-displaykampagner når vi ud til din målgruppe på alle trin af købsrejsen. Vi fanger både personer, der har har vist interesse, og dem der er klar til at købe. 

Med Displaynetværkets 3 optimeringsteknologier effektiviserer vi dine annoncer. Automatisk budgivning, målretning og annonceoprettelse sikrer dig bedre konverteringer og dermed mest valuta for pengene.

Skal dit site ha' et løft?

Lad os tage din hjemmeside til større synlighed, trafik og flere konverteringer

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu

Få vores bedste tips til online marketing

Modtag nogle af de bedste nyheder og tips indenfor SEO, CRO og content marketing.

Vi spammer dig ikke, men sender kun de allervigtigste og mest relevante nyheder, så du kan være opdateret på de nyeste trends.