Content marketing

Unikt indhold på din hjemmeside er et af de vigtigste parametre, når Google vurderer din hjemmeside. Mange virksomheder prøver at imødekomme dette ved at skrive en masse tekster fyldt med keywords. 87% har dog stadig svært ved at engagere købere. Det har vi ikke hos SearchZoo.

Type: Værdiskabende indhold

For: Små og mellemstore virksomheder

Tidsramme: Efter aftale

Se vores andre services

Få analyseret din hjemmeside

Vi analyserer hjemmesider manuelt én gang om ugen – gratis og uforpligtende 

Unikt indhold, der generer salg

Content marketing er strategisk marketing med fokus på at skabe og sprede relevant, værdiskabende info. Formålet er at tiltrække og fastholde en klart defineret målgruppe, som i sidste ende er profitabel.

Når Google vurderer din hjemmeside er mængden af unikt indhold et af de vigtigste parametre. Mange virksomheder prøver at imødekomme Google’s krav om unikt indhold ved at skabe tekster, der er proppet med keywords. En ting Google’s algoritmer kan gennemskue og heller ikke en metode, der fastholder kunden på dit site. Hos SearchZoo skaber vi værdi for din virksomhed, når vi udarbejder content, der både tilfredsstiller Google og kundeoplevelsen.

Content marketing er mere end bare at skrive tekster til din hjemmeside. Det handler om, at skabe relevant indhold af høj kvalitet, der øger din trafik og omdanner besøgende til kunder. Relevans, kvalitet og passiv trafik er tre ting vi især har fokus på, når vi laver content marketing.

Det betyder helt konkret, at vi sætter os ind i dine potentielle kunders virkelighed. Det handler om at forstå, hvad dine kunder søger på, ønsker at få svar på og i sidste ende sætte sig ind i købsrejsen, når vi planlægger og udarbejder content til din hjemmeside.

Skab tillid mellem dig og potentielle kunder

For at udarbejde indhold, der gør en forskel, er det vigtigt at nå helt ud til brugerne. Hele 82% af alle kunder har et mere positivt syn på virksomheden efter at have læst deres unikke indhold. I sidste ende betyder det, at lead kvalitet og kvantitet stiger, efter at virksomheder anvender en content marketing strategi.

Derfor skal du anvende content marketing

Kort fortalt er øget salg, omkostningseffektivitet og bedre, mere loyale kunder grunde til at du skal bruge content marketing.

Content marketing er ikke en seperat strategi, men noget der bør indgå i alle former for marketing til en vis grad. Det gør sig gældende, når vi taler om SEO, SoMe, Inbound marketing såvel som PR.

  • Søgeordsanalyse

Ved at lave en søgeordsanalyse forstår vi din bruger og konkurrerende sider, hvilket er en stor del af strategien.

Det er vigtigt at forstå kunderejsen. Det gør vi ved at lave en keyword analyse og se, hvad der er relevant at skrive om. På den måde skaber vi indhold, der opfylder dine kunders behov bedst muligt. Det betyder, at vi bedre kan optimere din hjemmeside og lave en god content strategi.

  • Content analyse

Vi kigger på dit nuværende indhold og ser, hvad der præsterer godt

Content analysen handler om jeres nuværende indhold, og hvordan det præsterer. Det giver også et indblik i din kundes interesser, eller at du måske rammer de forkerte kunder. Vi kigger på, hvad der fungerer, og hvad der bør laves om.

  • Content plan

En plan for hvilket indhold, der skal laves eller ændres og hvornår, er vital for resultatet.

Content planen udvikles efter at have kigget på de vigtigste analyser og tal. Det giver os et overblik af din nuværende situation, markedet og brugerne. Vi laver en strømlinet plan for, hvad vi nu skal implementere på jeres hjemmeside.

  • Indhold

Vi producerer indhold skræddersyet efter din branche, dine kunders behov og din hjemmeside. Vi tager alt med i betragtning og skaber på den måde indhold, der ikke bare skaber trafik men også genererer salg. 

Indholdet tilpasses diverse platformer og besøgende, sådan at dine brugere altid får en god oplevelse. Content marketing er ikke bare indhold, men indhold der gør en forskel.

  • Tracking

Rapportering og tracking af indholdet, og hvordan det præsterer, er det vigtigt for løbende at optimere planen.

Vi bruger data til at kunne se, hvordan indholdet på siden præsterer. Det giver os et bedre indblik i, hvordan content planen bør optimeres, og hvordan vi skaber endnu bedre resultater. 

Hør nærmere

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om vores services

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu

Få vores bedste tips til online marketing

Modtag nogle af de bedste nyheder og tips indenfor SEO, CRO og content marketing.

Vi spammer dig ikke, men sender kun de allervigtigste og mest relevante nyheder, så du kan være opdateret på de nyeste trends.