Om SearchZoo

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok

Hos SearchZoo er vi mennesker. Mennesker, der lever og ånder for at gøre en forskel.

Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået. Vi trives i rummet, hvor kunder og virksomheder mødes. Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

Vi afdækker skjulte trends og oplagte muligheder, og vi sørger for, at målgruppe matches med hjemmeside, når behovet er rigtigt. Det skaber flere og mere engagerede besøgende, større synlighed i søgemaskinerne og en lav pris pr. kundeemne.

Vi fokuserer på målbare resultater og relationer. Det sikrer, at både kunder og virksomheder er tilfredse når dagen er slut.  

Maria Møller

Digital Marketing Assistent

Resultatskabende

Vi arbejder stenhårdt på at skabe resultater, hvilket kan ses på din bundlinje. Oprigtighed, gennemsigtighed og tålmodighed er en del af vores kerneværdier, men vi ved også, at det ikke er nok til topplaceringer og trafik.

Oprigtige

Vi siger tingene, som de er. Gode som dårlige nyheder. Vi mener oprigtigt, at du skal føle dig tryg ved processen. Vi sørger for, at du forstår vores tilgang til arbejdet, og vi har hele tiden dit bedste for øje.

Gennemsigtige

I vores arbejde med din hjemmeside har vi stort fokus på gennemsigtighed. Du får et ærligt indblik i hvordan dine penge bruges og udbyttet heraf.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine behov

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu

Få vores bedste tips til online marketing

Modtag nogle af de bedste nyheder og tips indenfor SEO, CRO og content marketing.

Vi spammer dig ikke, men sender kun de allervigtigste og mest relevante nyheder, så du kan være opdateret på de nyeste trends.