SEO Guide: En introduktion til SEO

Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt?

SEO står for Search Engine Optimization og hedder på dansk søgemaskineoptimering. SEO går i udgangspunkt ud på, hvordan vi kan sikre os, at vores hjemmeside opnår en høj placering på søgetjenester gennem organisk trafik (organisk trafik er al den trafik, der ikke er betalt trafik, såsom annoncer). Det gøres ved at optimere hjemmesiden ud fra forskellige parametre som søgeordsanalyser, linkbuilding, tekstforfatning, teknisk optimering, som du kan læse yderligere om senere.

SEO er blevet en vigtig del af vores marketing, da vi lever i en digital tidsalder, hvor vi søger ud fra behov på internettets søgemaskiner, herunder Google. Vi tager udgangspunkt i Google i vores indlæg, da det er den søgemaskine, der besidder den største markedsandel (92%). Derfor er Google også den vigtigste søgemaskine at optimere din hjemmeside efter.

SEO er en vigtig del af din online markedsføring, fordi det hjælper med at gøre din hjemmeside synlig. Du kan have nok så god en hjemmeside, men hvis den ikke rangerer tilstrækkelig højt på Google (indenfor de 2-3 første søgesider), så vil den aldrig blive fundet af dine potentielle kunder. Og så mister hjemmesiden sin egentlige værdi; derfor er SEO essentielt for alle.

Få overblik over SEO og gode råd til at indarbejde SEO på din hjemmeside

Så hvordan opnår du en god placering på Googles søgetjeneste? Der findes et utal af muligheder for at optimere din hjemmeside. Vi har lavet en tretrinsraket-guide (start med teknisk SEO –> tekstforfatning –> linkbuilding), som du kan følge step-for-step og få indsigt i, hvordan du får din hjemmeside til at performe bedre.

Teknisk SEO

SEO tekstforfatning

Linkbuilding

Del opslaget —

Vil du vide mere om ?

Kontakt os her

Seneste

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu

Få vores bedste tips til online marketing

Modtag nogle af de bedste nyheder og tips indenfor SEO, CRO og content marketing.

Vi spammer dig ikke, men sender kun de allervigtigste og mest relevante nyheder, så du kan være opdateret på de nyeste trends.