Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Vores webstedsadresse er: https://searchzoo.dk/

Når du besøger hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og øge værdien af eventuelle annoncer, der vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ‘cookies’, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Det kan du læse mere om her

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Tekniske cookies
Den første type sletter sig selv efter hvert besøg og skal alene optimere vores site til din computer. Det er en sessions cookie, der indeholder tekniske oplysninger og hjælper med funktionalitet.

Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., om du tidligere har besøgt siden og hvilket sprog, du gerne vil have vist på hjemmesiden

Tredieparts cookies

Måling af adfærd på web (Google Analytics & Hotjar)
Den anden type cookie har til formål at indsamle statistik over hvor mange der bruger vores hjemmeside. Det er en cookie, der indsamler brug af siden på tværs af alle vores brugere, og ingen enkeltpersoner kan identificeres.

Websitet anvender cookies fra Google Analytics & Hothar, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige hjemmesider. Data kan blive videregivet til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på forskellige hjemmesider og det danske marked generelt.

Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. Generelle statistikker og lignende, som ikke kan henføres til dig, vil være offentligt tilgængelige.

Sociale medier og Facebook
Den tredje type cookie, sættes af Facebook og samler viden mellem websitet og det sociale medie, og udveksler herigennem cookies og data med Facebook. Data bruges til at optimere annoncering til og fra Facebook.

Nyhedsbreve
I forbindelse med tilmelding til et eventuelt nyhedsbrev registrerer vi oplysninger fra vores tilmeldingsskema, herunder dit navn og din e-mail.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig et eventuelt nyhedsbrev og deltager i konkurrencer eller undersøgelser. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af en kontaktformular eller tilsvarende.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller en SEO-analyse. Herudover anvender vi oplysningerne til at forbedre vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, klik på sitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: Peter Schou Petersen, peter@searchzoo.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

SearchZoo IVS
Bremensgade 13, 3. th.
2300 København S
Email: info@searchzoo.dk

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for en snak

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu