Tandregulering.dk

“Vi ønsker en dygtig samarbejdspartner, der kan gøre vores site brugervenligt, få os højere op på Google i junglen af tandlæger og skaffe os flere kunder på den lange bane”

Udfordring
Tandregulering.dk ønskede en samarbejdspartner, der løbende kunne rådgive og lave en langsigtet strategi med fokus på SEO og content marketing. 

Løsning
Den nye strategi skulle både gøre tandregulerings site mere funktionelt og brugervenligt, så kunderne nemt kunne navigere på siden, finde information og kontakte tandregulering om den ønskede behandling. Derudover blev der lagt en strategi med fokus på at få tandregulerings placering højere op på Google. Ved at rangere på flere søgeord, som færre søger på, men som der er mindre konkurrence på i junglen af tandlæger.

En brugerfokuseret omstrukturering af tandregulerings site, og udarbejdelsen af indhold til landingpages med langt flere nicheprægede søgeord, er den gennemsnitlige placering rykket 10 pladser op på 3 måneder.

Skræddersyede anbefalinger indenfor:

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil meget gerne invitere på en gratis og uforpligtende kaffe, og tale om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Peter Schou Petersen

Peter Schou Petersen

CEO & SEO-konsulent i SearchZoo.

"Vi løfter din virksomhed til større synlighed og mere salg via search marketing."

Tandregulering.dk oplevede

+
pladser op på Google
%
mere trafik til tandregulering.dk

“Det er altafgørende for vores forretning at have en dygtig sparringspartner i SearchZoo, som er specialister på området og løbende kan rådgive og skabe relevant indhold og resultater i den meget konkurrenceprægede tandlæge-branche.”

Helen Torkashvand

Specialtandlæge, Tandregulering.dk

Kan vi hjælpe dig?

Mød os til en gratis og uforpligtende snak om mulige optimeringer af din virksomheds placeringer på Google.

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu

Få vores bedste tips til online marketing

Modtag nogle af de bedste nyheder og tips indenfor SEO, CRO og content marketing.

Vi spammer dig ikke, men sender kun de allervigtigste og mest relevante nyheder, så du kan være opdateret på de nyeste trends.