Squarely

“Hjælp os med at gøre vores meget nicheprægede produkt synligt på Google”

Squarely

Udfordring
Squarely sælger bæredygtige plantekasser. Et meget nichepræget produkt til både privatpersoner og virksomheder. De nicheprægede søgeord har få månedlige søgninger og dermed er synligheden på Google ikke stor. Squarely ønskede rådgivning til hvilke søgeord de med fordel kunne rangere på, samt forslag til ny og mere brugervenlig navigation på deres site – med fokus på at kunderne hurtigere ville komme til webshoppens checkout.

Løsning
En detaljeret søgeordsanalyse gav et større billede af det meget nicheprægede felt Squarely’s produkt rammer, og hvilke søgeord der kan give mere eller mindre værdi på den lange bane. En omstrukturering af Squarelys site, med fokus på brugervenlighed og navigation samt større skelnen mellem indhold til privatpersoner og virksomheder, vil få flere besøgende til at finde den information de søger og lettere føre dem til webshop og checkout.

Skræddersyede anbefalinger indenfor:

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil meget gerne invitere på en gratis og uforpligtende kaffe, og tale om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Peter Schou Petersen

Peter Schou Petersen

CEO & SEO-konsulent i SearchZoo.

"Vi løfter din virksomhed til større synlighed og mere salg via search marketing."

“It was a great experience to work with SearchZoo. Peter gave us a clear overview for what is needed to improve our SEO and afterwards followed up on all the steps. Now we begin to see our website performing better.”

Agnieszka

Founder, Squarely

Kan vi hjælpe dig?

Mød os til en gratis og uforpligtende snak om mulige optimeringer af din virksomheds placeringer på Google.

SearchZoo

SearchZoo er et digitalt marketing bureau.

Med en datadrevet tilgang, skaffer vi vores kunder større synlighed, mere trafik og en lavere pris pr. kundeemne. Vi hylder relationer, der varer ved, længe efter topplaceringerne er nået.

Vi skaber en verden, hvor én søgning er nok.

CVR: 38922696

Close Menu

Få vores bedste tips til online marketing

Modtag nogle af de bedste nyheder og tips indenfor SEO, CRO og content marketing.

Vi spammer dig ikke, men sender kun de allervigtigste og mest relevante nyheder, så du kan være opdateret på de nyeste trends.